Gør din bolig mere personlig med gardiner!

Gardiner - sådan vælger du farver til indretningen

Er du træt af, at dit hjem føles som et intetsigende, kedeligt showroom? Hvis du leder efter en nem og overkommelig måde at tilføre dit rum lidt personlighed, skal du ikke kigge længere end til dine vinduer!

Gardiner i Viborg er en fantastisk måde at give ethvert rum mere karakter – dit! Det skyldes, at de findes i et så stort udvalg af farver, mønstre og materialer. Uanset om du ønsker at give et fedt udtryk eller blot tilføje lidt varme og privatliv, er gardiner en god mulighed. Er du ikke sikker på, hvor du skal starte?

Læs videre for at få nogle gode tips til at vælge gardiner, der afspejler din unikke stil.

Giv din verden farver med gardiner

En af de bedste ting ved gardiner er, at de findes i praktisk talt alle tænkelige farver. Hvis du ønsker at tilføje et farvespil til din ellers neutralfarvede stue, så gør det!

Gardiner i en stærk farve, som f.eks. en dyb rød eller rig grøn farve, kan skabe en smagfuld kontrast mod vægge malet i mere afdæmpede nuancer.

Og hvis du er bekymret for at overvælde rummet, skal du ikke være det – du kan altid kompensere for farvestrålende gardiner med hvide møbler eller accenter.

Er du ikke særlig vovet? Det er også helt i orden! Hvide, brune og grå gardiner kan også bruges effektivt til at nedtone en farvestrålende indretning.

Hvis du er vild med dine farverige vægge, men synes, at den samlede effekt er for højlydt efter din smag, kan du overveje at bruge neutralt farvede gardiner for at opnå et mere afbalanceret look.

Find dit mønster

At tilføre din indretning noget personlighed behøver ikke at betyde, at du skal gå amok med farver.

Hvis du foretrækker et mere underspillet look, er mønstrede gardiner også en glimrende mulighed. Der er uendelige muligheder for mønstre, lige fra striber og ensfarvede stoffer til blomsterprint og geometriske former!

Og i modsætning til maling eller tapet er mønstrede gardiner relativt nemme at skifte ud, hvis (og når) din smag ændrer sig på et tidspunkt.

Gardiner er en nem og overkommelig måde at tilføre et hvilket som helst rum i dit hjem noget personlighed på. Så book et gratis møde hos gardinbussen i dag!

Relaterede indlæg